(Ylläpito > Liiketoiminta-alueet)

Ohjelmassa on mahdollista jaotella yritykset liiketoiminta-alueittain. Liiketoiminta-alueet voidaan aktivoida vain Genius-paketteihin. Osion käyttöönottamiseksi tulee pääkäyttäjän olla ensin yhteydessä sovellustukeen, minkä jälkeen toimitaan seuraavasti:

1. Pääkäyttäjä lisää liiketoiminta-alueet kohdassa Ylläpito > Liiketoiminta-alueet
  2. Uusi liiketoiminta-alue lisätään klikkaamalla Plus-painiketta
  3. Nimeä uusi liiketoiminta-alue ja ota tarvittaessa kantaa kielikäännöksiin
  4. Valitse käyttäjät keillä ko liiketoiminta-alueen yrityksiin on oikeus
  5. Luo liiketoiminta-alue klikkaamalla "Lisää"

Ohjelman käyttäjät näkevät vain heille kohdistetun liiketoiminta-alueen yritykset, tämän lisäksi pääkäyttäjillä on näkyvyys "Ei liiketoiminta-alueen" yrityksiin. Huomaathan, että Tehokäyttäjä ja Käyttäjä tasoisien käyttäjien tulee lisäksi olla ko Asiakkaan/Kandidaatin asiakasvastaavana. Liiketoiminta-alueen voi asettaa myös käyttäjien hallinnassa käyttäjille:

Yritykset lisätään liiketoiminta-alueelle Kandidaatin/Asiakkaan tilatiedoissa tai hyödyntäen tuontiexceliä kohdassa Ylläpito > Import