Tehtävät
Netvisor KYC:n etusivulla on kootusti listattuna avoimia tehtäviä eri osa-alueittain:

• Vastatut tietopyynnöt, jotka ovat vielä arvioimatta.
  • Vastaamattomat tietopyynnöt asiakkaat ja kandidaatit yhteensä.
  • Vanhentuneet (yli 30 päivää) tietopyynnöt asiakkaat ja kandidaatit yhteensä.
  • Asiakkaat, joiden tuntemistiedot on päivitettävä kuukauden sisällä.
  • Sähköpostin virheloki. Sähköpostiloki kokonaisuudessaan löytyy Ylläpidosta

Community
Communityyn pääset klikkaamaan myös ohjelman etusivulta! Communitystä löydät tärkeitä tiedotteita ja uutisia esimerkiksi versiojulkaisuista sekä myös käyttövinkkejä ja tärkeitä linkkejä.

Ilmoitusvelvollisen sisäiset ohjeet
Ilmoitusvelvollinen voi lisätä sisäisiä ohjeita kohdasta Ylläpito > Sisäiset ohjeetLisätyt ohjeet tulevat näkymään etusivulla.