Integraatiorajapinta tarjoaa mahdollisuuden siirtää sekä yritys- että yksityisasiakkaiden tiedot valitsemastasi järjestelmästä suoraan Netvisor KYC -järjestelmään. Sen avulla on myös mahdollista hakea asiakkaiden keskeiset KYC/AML-tiedot tarpeen mukaan.

Integraation viestintä on suunniteltu yksisuuntaiseksi: liitetty järjestelmä vastaa datan siirron hallinnasta ja aikataulutuksesta.

Integraation vaatimat API-avaimet voidaan luoda suoraan Netvisor KYC:n käyttöliittymästä, mikä tekee prosessista sujuvan ja tehokkaan.

Lisäturvan varmistamiseksi Netvisor KYC:n rajapinta käyttää HTTP-autentikointia. Jokainen pyyntö vaatii mukaansa base64-muodossa koodatun autentikointitunnisteen, joka sisältää tarvittavat käyttöoikeudet myöntävät avaimet.

Lisätietoja tuki.kyc@visma.com

pdf