(Asiakkaat > Massalähetys)

Tietopyyntöjä voi lähettää massana useammalle asiakkaalle kerralla niin ”Kandidaatit”- kuin ”Asiakkaat”- valikostakin. Jos tietopyyntöä ei ole käännetty valitun yhteyshenkilön kielelle, niin siitä ilmoitetaan ja tietopyyntöä ei lähetä ko. henkilölle.

1. Valitse lähetettävä tietopyyntö
  2. Valitse sähköpostipohja
  3. Valitse yritykset listalta, klikkaamalla valintaruutu aktiiviseksi rivin vasemmasta reunasta. Mikäli yhteyshenkilöitä on useita, valitse yhteyshenkilö(t) kenelle tietopyyntö lähetetään.
  4. Lähetä oikean yläkulman painikkeesta, toiminto näyttää lähetettävien tietopyyntöjen lukumäärän.

Vinkki! Klikkaa haluttua sarake-otsikkoa ja järjestä yritykset esimerkiksi yritysmuodon mukaan.