(Asiakkaat > Muistutukset)

Muistutuksia vanhenemassa olevista tietopyynnöistä voi lähettää massana tai yksittäin niin ”Kandidaatit”- kuin ”Asiakkaat”- valikostakin. Sähköpostipohjana käytetään ohjelman oletuspohjaa tai ylläpidosta vanheneville tietopyynnöille valittua muistutussähköpostipohjaa.

1. Valitse muistutuspohja. Sähköpostien muistutuspohjat luodaan kohdassa Ylläpito > Sähköpostipohjat.
  2. Määritä miltä ajalta vanhoja tietopyyntöjä näytetään
  3. Valitse listalta lähetettävät muistutukset
  4. Lähetä oikean yläkulman painikkeesta

Vinkki! Muistutuksia lähetetään vastaamattomista tietopyynnöistä. Muistutukset voi myös automatisoida.