(Kandidaatit > Massahaku (PRH))

PRH-rekisterissä olevia tietoja voidaan hakea useammalle asiakkaalle kerralla ”Kandidaatit”- ja ”Asiakkaat” -valikosta. Näin tietopyynnöille saadaan esitäytettyjä tietoja ja tietopyyntöjen manuaalinen käsittely helpottuu. Klikkaa ensin Massahaku (PRH), valitse halutut yritykset listalta ja oikean yläkulman painikkeesta voit suorittaa haun. Massahaulla voidaan etsiä seuraavia tietoja:

• Hallitus ja johto
  • Edunsaajat
  • Edustamistiedot
  • Toiminimen edunsaajat
  • Säätiön tiedot
  • PEP-tiedot
  • Kaupparekisteriote
  • Rasitustodistus
  • Yhteisösäännöt / yhtiöjärjestys
  • Säätiön säännöt
  • Tilinpäätöstiedot

Vinkki! Klikkaa haluttua sarake-otsikkoa ja järjestä yritykset esimerkiksi yritysmuodon mukaan taikka suodata näkymään halutut yritysmuodot. Voit myös tarkistaa sinisen i-painikkeen takaa mistä yritysmuodoista tietoja saadaan.