(Ylläpito > Käyttäjät)

Suhtaudumme käyttöoikeusasioihin vakavasti. Käyttäjät, joilla on Pääkäyttäjä-rooli, voivat muokata muiden yrityksen käyttäjien käyttöoikeuksia. Yritys itse (tai tilitoimisto) vastaa käyttöoikeuksien oikeellisuudesta ja hallinnasta. Käyttöoikeuksiin voidaan tehdä muutoksia sovellustuen toimesta vain poikkeustapauksissa. Tällöin kirjallinen pyyntö on tultava yritysympäristön pääkäyttäjältä tai yrityksen nimenkirjoitusoikeutetulta.

SISÄLTÖ

Uuden käyttäjän lisääminen

Pääkäyttäjä voi tarvittaessa pyytää uuden käyttäjätunnuksen lisäämistä ja tällöin tästä on tehtävä kirjallinen tukipyyntöPääkäyttäjä huolehtii käyttöoikeuden tasosta ja sen päivittämisestä tarvittaessa. Mikäli tukipyynnöllä ei eritellä uuden käyttäjän käyttöoikeustasoa asetaan uudelle käyttäjälle käyttäjä -oikeustaso.
Tukipyynnöstä tulee käydä ilmi lisättävän käyttäjän:
- Etu- ja sukunimi
- Sähköpostiosoite
- Matkapuhelinnumero
- Mikäli käytössä on yrityskohtaisia käyttäjätunnuksia, kerrothan myös toiveen käyttäjätunnuksesta

- Käyttöoikeustaso
Tunnukset ovat henkilökohtaiset eikä niitä saa jakaa eteenpäin. Käyttäjätunnuksen lisäyksen yhteydessä käyttäjälle lähetetään salasana tekstiviestinä.

Käyttöoikeudet

Ylläpito > Käyttäjät
Pääkäyttäjä voi hallinnoida käyttäjien käyttöoikeustasoa. Käyttäjät jaetaan kolmeen ryhmään: Käyttäjä, Tehokäyttäjä, Pääkäyttäjä

Käyttäjä:
Näkee vain Kandidaatit-osion, ja voi esimerkiksi tuoda uusia kandidaatteja järjestelmään sekä myös passivoida kandidaatteja. Käyttäjä voi lähettää tietopyyntöjä kandidaateille, mutta ei voi käsitellä tietopyyntöjä

Tehokäyttäjä:
Normaali käyttäjä, täydet oikeudet omiin asiakkaisiin

Pääkäyttäjä:
Täydet oikeudet kaikkiin asiakkaisiin ja voi myös jakaa oikeuksia muille käyttäjille

Käyttäjän muokkaus

Ylläpito > Käyttäjät
Huomaathan että Login eli käyttäjätunnus on käyttäjäkohtainen, eikä tätä voi muokata. Pääkäyttäjät voivat muuttaa käyttäjien nimiä, tilaa, käyttöoikeustasoa, kaksivaiheisen tunnistautumisen tapaa (sähköposti/tekstiviesti), kieltä sekä lähettää käyttäjälle uuden salasanan. Lisäksi käyttäjille voidaan myöntää käyttöoikeuksia haluttuihin asiakkaisiin:

Käyttäjän passivointi

Ylläpito > Käyttäjät

Mikäli käyttäjän käyttöoikeus halutaan päättää, pääkäyttäjä voi hakea kyseisen käyttäjän tiedot Ylläpito > Käyttäjät osiosta ja vaihtaa käyttäjän tilan Passiiviseksi. Tämän jälkeen käyttöoikeus päättyy eikä käyttäjä pääse kirjautumaan.