(Asiakkaat > Asiakaslista)

Asiakaslistassa on luettelo aktiivisista asiakkaista. Asiakaslistausta voidaan suodattaa ja järjestää sarakkeiden otsikoiden  mukaan.

Voit järjestää Asiakaslistan esimerkiksi nimen taikka y-tunnuksen mukaan klikkaamalla otsikkorivin sarakkeita:

Klikkaamalla Suodatus-painiketta saat suodatettua näkymän halutunlaiseksi:

Voit myös ladata listauksen excel tiedostoon:

Vinkki! Viemällä kursorin otsikkorivin otsikoiden päälle avautuu otsikosta ja sisällöstä lisätietoa.