Sisäänkirjautuminen

• Kirjautuminen Netvisor KYC:iin tapahtuu osoitteessa: app.netvisorkyc.fi
  • Syötä käyttäjätunnus sekä salasana ja tämän jälkeen vahvistuskoodi, mikä saapuu SMS-viestillä (=kaksivaiheinen tunnistus).
  • Ensimmäisellä kirjautumiskerralla käyttäjätunnus saapuu sähköpostilla ja salasana SMS-viestillä ilmoitettuun puhelinnumeroon. Tämän jälkeen käyttäjä saa vahvistuskoodin SMS-viestillä.
  • Ohjelma pyytää vaihtamaan salasanan ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.

Uloskirjautuminen

• Uloskirjautuminen tapahtuu näytön oikeasta yläkulmasta oman nimen vierestä.