Kyllä, 30 päivän ajan: kytke asiakaslistan Näytä vain poistetut -valinta päälle, valitse asiakas ja paina Palauta. Palautuksen jälkeen asiakkaalle ajetaan uusi seulonta.
Kyllä, 30 päivän ajan: kytke asiakaslistan Näytä vain poistetut -valinta päälle, valitse asiakas ja paina Palauta. Palautuksen jälkeen asiakkaalle ajetaan uusi seulonta.