Eriävät tiedot merkitään järjestelmässä ristiriidaksi. Voit valita käytettävän tiedon Käytä tätä -painikkeella tai syöttää kokonaan uuden arvon. Palvelu muistaa valintasi, ja ristiriita ilmoitetaan uudelleen vain, jos lähteen tieto muuttuu uudelleen.
